skip to Main Content

Editie Brabantroute juni 2021 (18 t/m 21 juni). Let op, kleinschalig. De editie gaat door bij minimaal 6 deelnemers, met een maximum van 12 deelnemers.

Verzamelen op de vrijdag namiddag /avond, einde rit zondag einde middag. Dat volgen later. De ritten vinden plaats in Brabant. Op basis van 2 overnachtingen met eigen tent etc. ontbijt, lunch en avondeten inbegrepen alsook drinken, drankjes. De route start nabij Gilze en gaat vervolgens van West naar Oost Brabant circa 150km. De volgende dag van Oost naar West Brabant terug over een andere track. Ook deze track is circa 150 km.

Condities Nederland

Meestal vlak zanderig terrein. Ondanks dat het vlak is kan dit toch al een uitdaging zijn voor de beginnende rijders. Je moet namelijk onbevreesd zijn in het zand! Er kunnen gedeeltes droog en redelijk hard zijn maar er kunnen ook glibberige moddergedeeltes zijn en bij droge tijden mul zand. Kortom alles hangt af van de weersomstandigheden. De verwachting is dat in mei de grond nog niet heel droog zal zijn en er nog niet direct sprake zal zijn van een diepe laag mul en fijn zand. Geschikte banden zijn dus zeer aan te raden!

(Deelnemers blijven zelf verantwoordelijk voor de gereden routes, bij het maken van de routes kan het zijn dat er verboden over het hoofd gezien zijn en/of later geplaatst zijn. Echter is het streven een legale track te verschaffen).

Kosten

Het reguliere startbewijs

Kistrijden in de polder! Weekend juni 2021.

€ 289,-

Kistvervoer

Extra optie

Deze editie inclusief

Serviceteamlid zonder motor (bijv. met een busje)

Extra optie

€ n.v.t. deze editie
Back To Top